Δήλωση προσβασιμότητας

Γενικά

Το Cyprus Olive Oil προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες του είναι προσβάσιμες σε άτομα με αναπηρίες. Το Cyprus Olive Oil έχει επενδύσει ένα σημαντικό αριθμό πόρων γιανα εξασφαλιστεί ότι ο ιστότοπός του γίνεται πιο εύκολος στη χρήση και πιο προσβάσιμος για άτομα με αναπηρίες, με τη βαθιά πεποίθηση ότι οι προσπάθειες προσβασιμότητας στον ιστότοπο βοηθούν όλους τους χρήστες και ότι κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Μέτρα για την υποστήριξη της προσβασιμότητας.

Το Cyprus Olive Oil λαμβάνει τα ακόλουθα μέτρα για να διασφαλίσει την προσβασιμότητα του cyprusoliveoil.com.cy:

 • Συμπερίληψη της προσβασιμότητας ως μέρος της δήλωσης αποστολής μας.
 • Συμπερίληψη της προσβασιμότητας σε ολόκληρες τις εσωτερικές μας πολιτικές.
 • Ενσωμάτωση της προσβασιμότητας στις πρακτικές επιχειρησιακών μας αγορών.

Κατάσταση συμμόρφωσης

Οι Οδηγίες Προσβασιμότητας του Περιεχομένου του Διαδικτύου (WCAG) καθορίζουν απαιτήσεις για σχεδιαστές και προγραμματιστές με σκοπό τη βελτίωση της προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρίες. Καθορίζει τρία επίπεδα συμμόρφωσης: Επίπεδο Α, Επίπεδο ΑΑ και Επίπεδο ΑΑΑ.

Όπου είναι δυνατόν, η Cyprus Olive Oil θα επιδιώκει να συμμορφώνεται με το Επίπεδο ΑΑ των οδηγιών WCAG 2.1, το οποίο ορίζει ότι οι ιστότοποι πρέπει:

 • Να είναι Αντιληπτοί – Οι πληροφορίες και τα στοιχεία του διεπαφής χρήστη πρέπει να είναι παρουσιάσιμα στους χρήστες με τρόπους που μπορούν να αντιληφθούν.
 • Να είναι Λειτουργικοί – Τα στοιχεία της διεπαφής χρήστη και η πλοήγηση πρέπει να είναι λειτουργικά.
 • Να είναι Κατανοητοί – Οι πληροφορίες και η λειτουργία της διεπαφής χρήστη πρέπει να είναι κατανοητές.
 • Να είναι Ανθεκτικοί – Το περιεχόμενο πρέπει να είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να ερμηνευθεί αξιόπιστα από ποικίλους πράκτορες χρήστη, συμπεριλαμβανομένων των υποστηρικτικών τεχνολογιών.

Ενεργοποίηση του Μενού Προσβασιμότητας

Το μενού προσβασιμότητας του cyprusoliveoil.com.cy μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στην πάνω δεξιά γωνία της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, παρακαλούμε περιμένετε για λίγο ώστε το μενού προσβασιμότητας να φορτώσει πλήρως.

Επιπλέον ζητήματα προσβασιμότητας

Παρόλο που ο στόχος μας είναι η επίτευξη συμμόρφωσης με το WCAG 2.1 Επίπεδο ΑΑ, έχουμε λάβει επιπλέον μέτρα για τη βελτίωση της προσβασιμότητας. Αυτές οι πρόσθετες απαιτήσεις προσβασιμότητας περιλαμβάνουν:

 • Πλοήγηση με το Πληκτρολόγιο: Βεβαιωθήκαμε ότι όλα τα διαδραστικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων φορμών και μενού, είναι πλήρως πλοηγούμενα μόνο με το πληκτρολόγιο.
 • Λειτουργία Υψηλής Αντίθεσης: Προσφέρουμε λειτουργία υψηλής αντίθεσης για τους χρήστες με χαμηλή όραση προκειμένου να βελτιώσουμε την αναγνωσιμότητα και τη χρηστικότητα.
 • Αλλαγή Μεγέθους Κειμένου: Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το μέγεθος του κειμένου στην ιστοσελίδα μας για να ταιριάζει στις ατομικές τους ανάγκες.

Αυτά τα επιπλέον μέτρα υπερβαίνουν τις κανονικές απαιτήσεις προσβασιμότητας με σκοπό τη δημιουργία μιας εμπειρίας χωρίς αποκλεισμούς για όλους τους επισκέπτες.

Σχόλια

Τα σχόλιά σας σχετικά με την προσβασιμότητα στην Cyprus Olive Oil είναι ευπρόσδεκτα. Ενημερώστε μας εάν αντιμετωπίζετε εμπόδια προσβασιμότητας στο Cyprus Olive Oil:

Συμβατότητα με προγράμματα περιήγησης και βοηθητική τεχνολογία

Το Cyprus Olive Oil έχει σχεδιαστεί για να είναι συμβατό με τις ακόλουθες υποστηρικτικές τεχνολογίες:

 • Συμβατό με όλα τα προγράμματα περιήγησης

Τεχνικές προδιαγραφές

Η προσβασιμότητα του Cyprus Olive Oil βασίζεται στις ακόλουθες τεχνολογίες για να συνεργαστεί με τον συγκεκριμένο συνδυασμό του προγράμματος περιήγησης ιστού και τυχόν υποστηρικτικών τεχνολογιών ή πρόσθετων που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας:

 • HTML
 • CSS
 • JavaScript

Αυτές οι τεχνολογίες βασίζονται για τη συμμόρφωση με τα πρότυπα προσβασιμότητας που χρησιμοποιούνται.

Περιορισμοί και εναλλακτικές λύσεις

Παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας για την προσβασιμότητα του Cyprus Olive Oil, ενδέχεται να υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί. Παρακάτω περιγράφονται γνωστοί περιορισμοί και πιθανές λύσεις. Εάν παρατηρήσετε κάποιο πρόβλημα που δεν περιλαμβάνεται παρακάτω, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Γνωστοί περιορισμοί για το Cyprus Olive Oil:

 1. Σχόλια για τους χρήστες: Να προστίθενται σχόλια σε κάθε προϊόν. Λόγω λόγων ασφαλείας και αποφυγής ανεπιθύμητων μηνυμάτων αυτή η δυνατότητα είναι απενεργοποιημένη.
 2. Σχόλια και Αναφορά: Καλωσορίζουμε τα σχόλια από τους χρήστες μας σχετικά με θέματα προσβασιμότητας που αντιμετωπίζουν. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να αναφέρετε οποιοδήποτε πρόβλημα και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να το αντιμετωπίσουμε άμεσα.
 3. Τεχνικοί Περιορισμοί: Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν περιορισμούς προσβασιμότητας λόγω της επιλογής των τεχνολογιών υποστήριξης ή παλαιών προγραμμάτων περιήγησης ιστού. Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε σύγχρονα προγράμματα περιήγησης και βοηθητικές τεχνολογίες για καλύτερο αποτέλεσμα.
 4. Παραλλαγές γλωσσών: Ορισμένο περιεχόμενο ενδέχεται να είναι διαθέσιμο μόνο σε συγκεκριμένες γλώσσες, πράγμα που μπορεί να περιορίσει την προσβασιμότητα για χρήστες που χρειάζονται περιεχόμενο σε άλλες γλώσσες.

Προσέγγιση αξιολόγησης

Το Cyprus Olive Oil αξιολόγησε την προσβασιμότητα του cyprusoliveoil.com.cy με τις ακόλουθες προσεγγίσεις:

 • Αυτοαξιολόγηση
 • Εξωτερική αξιολόγηση από το Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής Κύπρου (ΤΥΠ)

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν θέλετε να αναφέρετε ένα θέμα προσβασιμότητας, έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών του Cyprus Olive Oil ως εξής:

Email: info@cyprusoliveoil.com.cy.


Ημερομηνία

Αυτή η δήλωση δημιουργήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2023. 

Scroll to Top