Σχετικά με εμάς

Το CyprusOliveOil είναι μια συνεργατική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για την προώθηση και παρουσίαση της πλούσιας ποικιλίας προϊόντων ελαιολάδου από την Κύπρο. Ο στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε τους τοπικούς παραγωγούς στην Κύπρο, παρέχοντάς τους έναν αφιερωμένο χώρο για την παρουσίαση των προϊόντων τους στον κόσμο. Η δραστηριότητα αυτή ξεκίνησε και χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από το Σχέδιο ARTOLIO του ΕΕ ENI CBCMED, το οποίο έχει ως στόχο την προώθηση της συνεργασίας και την οικονομική ανάπτυξη στη Μεσογειακή περιοχή.

Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη διαφορά

Το πάθος μας για την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και της εξαιρετικής ποιότητας του κυπριακού ελαιολάδου καθοδηγεί κάθε μας βήμα.. Μέσω της συνεργατικής μας πλατφόρμας, σας προσκαλούμε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι που γιορτάζει την παράδοση αιώνων στην παραγωγή ελαιολάδου στην Κύπρο.

Το όραμα μας

Με την υποστήριξη του EU ENI CBCMED ARTOLIO Project, η πρωτοβουλία μας είναι κάτι περισσότερο από μια πλατφόρμα. είναι μια απόδειξη της δύναμης της συνεργασίας και της κοινότητας. Προσφέροντας έναν αποκλειστικό χώρο για τους τοπικούς παραγωγούς στην Κύπρο, στοχεύουμε όχι μόνο να μοιραστούμε τις αξιόλογες προσφορές τους με τον κόσμο αλλά και να συμβάλουμε στην ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους και στη ζωτικότητα της περιοχής.

Καθώς εξερευνάτε την πλατφόρμα μας, θα ανακαλύψετε μια ποικιλία από προϊόντα ελαιολάδου, το καθένα με μια ιστορία να πει και μια γεύση που πρέπει να απολαύστε. Από τους ηλιόλουστους ελαιώνες της Κύπρου μέχρι το τραπέζι σας, κάθε σταγόνα ελαιολάδου ενσαρκώνει την αφοσίωση και την τεχνογνωσία των τοπικών παραγωγών μας.

Our Vision

Οι Παραγωγοί μας

Γνωρίστε την αφοσιωμένη κοινότητα των τοπικών παραγωγών μας και εξερευνήστε τη διαχρονική παράδοση του κυπριακού ελαιολάδου.

Scroll to Top